Lån med dårlig kredithistorie 2017-12-04

Før man begynder at tale om et lån med dårlig kredithistorie, så skal man forstå sådanne begreber som kredithistorik og dårlig kredithistorie, og hvordan de dannes!

Kredithistorikken er dannet ud fra dine allerede modtagne lån og oplysninger om, hvordan du betalte disse lån. Dårlig kredithistorie dannes af uretfærdig opfyldelse af forpligtelser og långiverens selskab sender disse oplysninger til Danmarks Bank i overensstemmelse med kreditregistrets regler. For eksempel er der i Danmark private debitorregistrer, der normalt oprettes af inkassoselskaber.

Hvis du har ubetalte lån, eller du helt sikkert ved, at dine data er registreret i debitorregistret, har du selvfølgelig et spørgsmål om muligheden for at få et lån med dårlig kredithistorie?! Dette spørgsmål er et kreditfirmas ansvar. Virksomheden har sin egen politik med hensyn til godkendelse af en låneansøgning til en person, der har en dårlig kredithistorie. Det er muligt, at långiverens virksomhed kan anmode om enhver sikkerhed, garanti, pantsætning eller anvende en højere rente på lånet.

Men ingen kan forbyde dig at registrere dig på en långivers hjemmeside og forsøge at få et lån med dårlig kredithistorie. Det er muligt, at en dårlig kredithistorie var for flere år siden, og at du nu får en god løn - et kreditfirma tager denne faktor i betragtning ved godkendelse af et lån. Et dårligt kreditlån er ikke en umulig mission. Du skal bare finde en passende långiver og være sikker på, at du kan tilbagebetale lånet!