Anvendelse

Ejeren og administratoren af hjemmesiden www.lantilalle.dk (videre i teksten - hjemmesiden) er "Lantilalle.dk" (videre i teksten - Ejer). Ejeren har ret til at supplere, ændre eller på anden måde ændre information og regler på webstedet, både visuelt og indholdsmæssigt. Ejeren har også retten til enhver tid at begrænse fri adgang til webstedet.

En besøgende - en person, der besøger hjemmesiden på internettet (www.lantilalle.dk).

Ved at besøge webstedet accepterer dens besøgende betingelserne for cookies, databeskyttelse, brug og e-mail. Det antages, at den besøgende er bekendt med disse forhold og er enig med dem.

Stop med at bruge webstedet, hvis du har et probelm med reglerne, og hvis deres indhold ikke er acceptabelt for dig. Problemer, der opstår med besøgende, når de bruger hjemmesiden, vil blive behandlet efter en bestemt metode i lovgivningen i Letland.

Webstedsindholdet har informativ karakter. Oplysningerne på webstedet indeholder ikke og kan ikke betragtes som et specifikt tilbud, et specifikt produkt eller service osv.

Hjemmesiden indeholder information om de tjenester, der tilbydes og leveres af andre advokatfirmaer. Specifikke, detaljerede og forklarende svar på spørgsmål af interesse for besøgende (for eksempel oplysninger om forsinket betaling, instruktioner om ufuldkomne betalinger, et adfærdskodeks og en politik for ansvarlig udlåning, videregivelse af betalinger, inklusive årlige renter, fornyelsespolitikker, kontaktoplysninger og mere), der opstod under besøget på hjemmesiden, er tilgængelige på startsiden for en bestemt tjenesteudbyder.

Vi garanterer ikke anvendeligheden af de oplysninger og funktioner, der er lagt ud på hjemmesiden. Vi tager heller ikke ansvar for eventuelle fejl hos besøgende, og vi er ikke ansvarlige for egnetheden af de oplysninger, der er lagt ud på webstedet for hver besøgende..

Videregivne oplysninger er informative, og ejeren er ikke ansvarlig for beslutninger eller handlinger, der træffes med hensyn til hjemmesidens besøgende, som blev udført efter at have besøgt hjemmesiden og med henvisning til mængden af information og anbefalinger, der er lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger, der leveres på hjemmesiden, bekræftes ikke. De offentliggøres på grundlag af pålidelige informationskilder.

Omkostningerne, der er angivet på hjemmesiden, offentliggøres til informationsformål, medmindre andre oplysninger er angivet på webstedet. Vi anbefaler, at du kontrollerer omkostningerne, før du foretager en bestemt transaktion på en bestemt tjenesteudbyders hjemmeside.

Ejeren har ret til at placere links på hjemmesiden til andre hjemmesider, der ejes eller kontrolleres af andre personer og/eller juridiske enheder, på grundlag af hvilket webstedet kan indeholde sådanne typer af eksterne websteder. Herunder adgang til tredjepartshjemmesider og kan også tilbyde eller informere om de tilbudte produkter, tjenester og lignende af tredjepart. Ejeren tager ikke ansvar for indholdet af hjemmesider, der tilbydes af tredjepart, herunder for indholdet af produkter og tjenester, de tilbyder, og verificerer dem ikke. Hjemmesiden er ikke ansvarlig for sikkerheden på andre hjemmesider. Du skal forstå, at sikkerheden på sådanne websteder kan afvige fra hjemmesiden.

Ejeren af hjemmesiden er ikke ansvarlig for tab (direkte, indirekte eller tilfældigvis), der er opstået under benyttelsen af hjemmesiden og er ikke ansvarlig for tilgængeligheden af oplysninger på hjemmesider på nettet.

Information på hjemmesiden offentliggøres på ansøgningsskemaet og videregives ikke til tredjepart.

Oplysninger fra hjemmesiden kan kun ses og udskrives til personlige, ikke-kommercielle behov.

Logoet, varemærker og andre ophavsretlige værker, der er lagt ud på hjemmesiden, er copyright-materiale, som er beskyttet af gældende love i Letland. Dette ophavsretligt beskyttede materiale er ejerens personlige ejendom eller anden fysisk/juridisk person.

Ingen andre, undtagen www.lantilalle.dk, har ret til at behandle eller ændre informationerne på denne hjemmeside. Enhver offentliggørelse af information fra hjemmesiden eller dets anden brug er forbudt uden forudgående tilladelse fra “www.lantilalle.dk”. Hvis copyright er krænket, i tilfælde af manglende overholdelse af betingelserne og afhængigt af typen af overtrædelse og konsekvenser, stilles overtræder til civilretligt, administrativt eller strafferetligt ansvar etableret i lovgivningsmæssige vedtagelser i Letland.

Det er forbudt at udføre handlinger rettet mod sikkerheden, stabiliteten og hastigheden af systemets funktion på denne hjemmeside.

Ejeren har til enhver tid ret til at tilføje andre betingelser for brugen af hjemmesiden, der træder i kraft på det tidspunkt, hvor de nye betingelser offentliggøres på hjemmesiden. Brug af hjemmesiden, inklusiv alle oplysninger efter ændringerne, betyder, at brugeren har accepteret alle betingelser på hjemmesiden.

Vilkårene på hjemmesiden gælder ikke for andre personer/juridiske enheders hjemmesider.

Se regelmæssigt betingelserne på denne hjemmeside, fordi de kan ændres uden forudgående varsel. Hvis du har spørgsmål, brug vores kontaktsektion eller e-mail.

Se regelmæssigt betingelserne på denne hjemmeside, fordi de kan ændres uden forudgående varsel.