Kredit eller opsparing, hvilket er mere vigtigt? 2017-12-04

Hver dag debatterer medierne om lån på internettet og en utilstrækkelig vurdering af långiveres solvens, hvilket muligvis skaber potentielle trusler mod økonomien. Ansvarlige embedsmænd taler om den aktuelle situation med hensyn til lån, hvilket medfører et stort offentligt skrig på velkendte portaler.

En del af virksomheden understøtter lån online, og en anden del benægter behovet for at bruge dem, da de betragter det som ulønnsom fortjeneste. Det skal tages i betragtning, at en følelse af ansvar for ens handlinger ikke er mulig at regulere ved hjælp af normative handlinger. Selv i dette tilfælde vil der være en del af samfundet, der prøver at finde en person, i hvis navn at få et lån, og derefter komme med forfærdelige ord om långivere i medierne. Der skal opstå en ansvarsfølelse, og det skal der gøres i familier i stedet for at se efter skyld, eller mangel herpå, i lovgivningen.

Du skal huske, at onlinelån er en mulig løsning på kortvarige økonomiske problemer, og at disse lån ikke er en løsning på eksisterende økonomiske problemer, som långivere peger på.

I mellemtiden er den anden kampagne, der på sin måde er «imod» lånet, kreditinstitutternes forslag om at skabe opsparing og indskud ved yderligere at uddanne samfundet om behovet for lån for ikke kun at tænke på i dag, men at håbe på i morgen og tænke på en pålidelig pension.

Naturligvis er det et positivt aspekt at uddanne samfundet om behovet for at skabe opsparing og ikke bare bruge pengene, men spørgsmålet forbliver åbent, da det meste af samfundet er klar til at skabe opsparing, og på samme tid kan en procentdel af samfundet ikke foretage deres daglige betalinger og tvinges til at tage lån online for at klare sig til lønningsdagen og sørge for dem selv og deres familie.

Hvis du vælger at bruge og låne penge - så lån penge ansvarligt og evaluer mulighederne for at betale et lån selv! Og hvis du vælger at samle penge: vælg en acceptabel og rentabel løsning for dig selv!

Lantilalle.dk er ikke en långiver og giver ikke lån. Alle långivere, der sammenlignes, er licenseret af kreditinstituttet.